Untangle via BIT

BIT is de officiële Untangle distributeur in de Benelux

Bij BIT is alles georganiseerd rond de centrale behoefte van zakelijke internetgebruikers: continuïteit. Untangle past precies in dit straatje, stabiel, krachtig en flexibel. We hebben een goede directe relatie met de vendor waardoor er snel op maat hulp geboden kan worden. Daarnaast is het goed om te weten dat de mensen van BIT allemaal een passie voor technologie hebben. BIT’ers vinden het veel interessanter om een passende oplossing te bedenken dan om met een standaard antwoord te komen. Voor veel partners en klanten is het een verademing dat onze helpdesk bemand wordt door mensen met verstand van zaken, die begrijpen wat ze vragen. Bekijk hier onder ons Untangle aanbod en bestel.

zSeries ( NG Firewall Hardware )

De nieuwe Untangle zSeries-appliances worden geleverd met de NG Firewall software vooraf geïnstalleerd. Configuratie op afstand is super simpel met behulp van de zero-touch-implementatie via de Command Center. De Z-Series is uw firewall voor nu en voor de toekomst.

eSeries (SD-WAN Hardware)

De nieuwe Untangle eSeries-appliances zijn lichtgewicht, edge-apparaten die zijn ontworpen voor connectiviteit met kleineren filialen of bijvoorbeeld thuiswerkers. De WAN-prestatie-optimalisatie zorgt voor voor vrijheid en veiligheid tegelijk. De eSeries maken ook uw remote locaties veilig.

NG Firewall (Software)

Beheren van uw netwerk en ervoor zorgen dat elk apparaat voldoende wordt beschermd, kan een complexe en kostbare taak zijn. Untangle NG Firewall vereenvoudigt netwerkbeveiliging met een enkel, modulair softwareplatform dat is ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van uw organisatie.

NG Firewall is speciaal ontworpen voor organisaties met die efficient met hun IT-middelen en budgetten willen omgaan. U krijgt met Untangle waar voor uw geld. De firewall biedt een browsergebaseerde, responsieve en intuïtieve interface waarmee u snel inzicht krijgt in het verkeer op het netwerk. Van contentfiltering tot geavanceerde bescherming tegen bedreigingen, VPN-connectiviteit tot applicatiegebaseerde vormgeving voor bandbreedte-optimalisatie, NG Firewall levert een uitgebreid, enterprise-grade netwerkbeveiligingsplatform voor organisaties in elke branche.